Čelní srážka na dálnici! Slavná zpěvačka na místě zemřela

Ve věku 65 odešla do hudebního nebe zpěvačka Laura Lynchová. Podle serveru DW zemřela při autonehodě na dálnici v El Paso v Texasu. Ve chvíli, co se pokoušela předjíždět jiné vozidlo, se měla čelně srazit s autem jedoucím v opačném směru.

Zpěvačka byla na místě prohlášena za mrtvou, informace pro CBS News potvrdil její bratranec Michael Lynch. Záchranáři transportovali řidiče druhého auta do nemocnice. Údajně je mimo ohrožení života.

[chooze:article;value:534530]

Smutnou zprávu oznámila na sociálních sítích kapela The Chicks, dříve známá jako Dixie Chicks, ve které zpěvačka působila. "Laura byla jasné světlo. Její nakažlivá energie a humor daly naší kapele v jejích počátcích jiskru," zavzpomínaly členky.

"Její nepopíratelný talent nám pomohl dostat se za hranice buskingu na rozích ulic na jeviště po celém Texasu a středozápadě. Naše myšlenky jsou v této smutné době s její rodinou a blízkými," dodaly její hudební kolegyně.

Lynchová společně se třemi dalšími hudebnicemi spoluzaložila americkou country kapelu Dixie Chicks v roce 1989 v Dallasu. Ve skupině působila jako baskytaristka a zpěvačka. Kapelu opustila v roce 1995.

Zemřela hvězda ikonické videohry James McCaffrey. Herec z oblíbených seriálů podlehl rakovině:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.