Celoročně teplé počasí i moderní centrum. Češi objevili místo na ideální dovolenou

Dříve se tím mohl pochlubit málokdo, nyní u Čechů roste zájem o návštěvu Dubaje. "Tento Emirát je velmi prestižní pro české turisty a jeho obliba neustále roste. Poslední dva roky tam jezdí stále více Čechů," nastínila manažerka komunikace Cestovní kanceláře Blue Style Ilona Topolová.

Češi podle ní vyhledávají Dubaj více proto, že je nyní cenově výhodnější. "Je to i tím, že portfolio ubytování se rozšířilo o cenově dostupnější hotely, tedy stále více lidí může do Dubaje přicestovat," doplnila Topolová s tím, že Emiráty jsou v nabídce cestovních kanceláří celoročně.

[chooze:article;value:487839]

"Turisté do Dubaje také často jezdí obdivovat jediný sedmihvězdičkový hotel (neoficiálně, pozn. red.) na světě Burdž al-Arab," řekla Topolová. Tam si jezdí odpočinout často světové celebrity, například zpěvák Justin Bieber nebo tenista Andy Murray. K unikátům tohoto hotelu patří interiéry ze zlata či vlastní heliport.

Čeští turisté preferují podle ní ubytování tam, kde je dostupná městská hromadná doprava "To znamená u zastávek metra nebo autobusu. Mají rádi ale i ubytování na pláži. Každý z hotelů má svůj bazén a zároveň jsou v Dubaji hezké veřejné pláže s bílým pískem a modrými lagunami," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.