Čerstvá játra se v Trutnově těžko shání. V obchodech hrála různými barvami

Jestli se v náchodském obchodě JIP na něco zapomínalo, pak to byl úklid. V regálech i v bedýnkách leželo kde co. Zaměstnanci si výtky štábu TV Nova vzali k srdci a po několika dnech to v obchodě JIP vypadalo o poznání lépe. V regálech bylo čisto a podlaha také vypadala mnohem lépe, i když to stále není dokonalé.

Pak čekal reportéry TV Nova Trutnov. První zastavení bylo v Albertu a hned byl důvod se zase mračit. Z papriky se stal nápoj, který se dal vylít rovnou do koše. Kilo přitom stojí skoro devadesát korun. Jablka vypadala, jako by spadla ze stromu na tvrdou zem. Játra měnila barvu z červené na šedivou.

[chooze:article;value:512026]

I v Tescu byl problém se stejným druhem vnitřností. Jen jedno balení jater vypadalo celkem dobře. Ale všechna další balení byla vícebarevná. Trvanlivost jim v neděli končila. Brambory vypadaly, jako by si ve sklepě prožily dlouhou zimu, a že je něco s vejci, bylo jasné už při samotném pohledu na krabičku.

V Penny Marketu otestovali reportéři kilové balení broskví položením na váhu. Do jednoho kilogramu chybělo 65 gramů. A i další balení bylo lehčí, i když bylo vážené s krabičkou. Fit nebyly ani brambory.

Problém s játry se v neděli objevil potřetí. Tentokrát v Bille. I tam měli zákazníci jasno a na kvalitu jater si často stěžovali. Na druhou stranu si pochvalovali jiné zboží. S kvalitou zeleniny v nabídce byli zákazníci spokojeni. V Trutnově štáb navštívil čtyři obchody a ve všech byly problémy.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.