Češi měli z Jihoameričanek dělat prostitutky. Policie je obvinila

Plzeňští kriminalisté v posledních dnech rozkryli případ obchodování s lidmi v jednom erotickém klubu v kraji. Obviněnými jsou dva muži ve věku 33 a 47 let a 33letá žena. Ti podle policistů v průběhu loňského listopadu a od letošního června až do svého zatčení erotický klub provozovali a zaměstnávali v něm ženy z Jižní Ameriky.

"Obvinění přitom využívali ekonomicky špatného zázemí osob v jejich rodné zemi a pod příslibem finančního výdělku v České republice lstí přesvědčili nejméně 15 žen k práci společnic bez poskytování sexuálních služeb," uvedla policejní mluvčí Michaela Raindlová. Skupina poté měla ženám odebrat doklady. Jako přesvědčovací praktiky poté partička měla používat výhrůžky a násilí.

Trojice měla dokonce rozdělené role a každý se staral o jinou část byznysu. Mladší z mužů měl na starosti nábor a dopravu žen z jejich domovin, obviněná žena své "zaměstnankyně" vozila na předem domluvená místa, kde je nutila k prostituci a brala si od nich vydělané peníze.

[chooze:article;value:533050]

"Druhý obviněný muž vystupoval jako provozní erotického klubu, instruoval osoby ohledně pracovní náplně a zajišťoval inzerci osob a klubu na různých erotických portálech. Poškozené ženy odevzdávaly veškerý svůj výdělek za poskytnutí sexuálních služeb obviněným," dodala Raindlová.

Oba muži jsou nyní podle policejní mluvčí ve vazbě. U ženy ale soudce přijal jiné opatření, které policisté blíže nespecifikovali.

Neobvyklá loupež. Podle policie se muž snažil ukrást stromeček:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.