Češi v Chorvatsku špatně zaparkovali. Dostali drsný vzkaz přímo na auto

Zajímavý vzkaz se objevil na autě, které jeho řidič nebo řidička zřejmě špatně zaparkoval v Chorvatsku. Na okénko u řidiče někdo napsal "Český idiote, tady neparkuj," uvedl chorvatský web Dnevnik.hr.

Fotografie vzkazu se objevila na chorvatské facebookové stránce s názvem "Dopravní nehody". Příspěvek byl doplněn komentářem "vzkaz pro turisty". Další informace k tomu, kde a jak bylo auto zaparkováno, ale chybí.

V komentářích pod příspěvkem se uživatelé shodují, že špatné parkování je problém, ale je podle nich zbytečné urážet konkrétní národnost, protože každý národ má špatné a dobré řidiče. "Jo, máš pravdu, bavme se tu o Češích, ze kterých žije půlka Dalmácie. Pravý chorvatský patriot totiž vždy zaparkuje správně, zvlášť s BMW," napsal sarkasticky uživatel Djuan Ivić. "Prostě dělají to, co Chorvati," napsal zase uživatel Dalibor Horvat.

[chooze:article;value:513829]

​Na fotografii reagoval i jeden Čech. "Bez toho Čecha by to šlo. Jsem Čech a docela mě to uráží. Všude jsou dobří i špatní lidé. Tento posměch si my Češi vůbec nezasloužíme. Vždy jsme byli věrnými turisty na Jadranu, dokonce i během války," brání své krajany uživatel Martin Hemerka.

Do Chorvatska vyrazil i štáb TV Nova. Podívejte se, jak to momentálně vypadá na Istrii a kolik stojí různé služby:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.