České hvězdy se loučí se stylistou Pokorným. Čvančarová neudržela slzy

Minulý týden v pátek zasáhla české celebrity smutná zpráva o tragické smrti předního stylisty Jana Pokorného. Ten ve čtvrtek večer spáchal sebevraždu skokem z okna. Jeho pohřeb začal ve středu v jednu hodinu odpoledne ve strašnickém krematoriu.

Pozůstalí tiše seděli v lavicích a se zesnulým se loučili poslechem jeho oblíbených písní. Mezi nimi zazněla například skladba Mad World od Garyho Julese. Při poslední skladbě, kterou byla píseň We Are The World, se začala pomalu spouštět opona. Truchlící na znamení úcty hromadně povstali.

Vedle rakve stála fotka zesnulého Pokorného. Truchlící okolo ní pokládali věnce a pugety. Z reproduktoru zněla v průběhu kladení věnců dojemná skladba The Edge of Glory od Lady Gaga. Herečka Jitka Čvančarová byla očividně zlomená a neudržela slzy.

Mezi prvními přišli na obřad Pokorného kolegové i zástupci z řad hvězd. Mezi nimi modelka Veronika Hejlíková, herečka Jitka Čvančarová, Jitka Schneiderová i modelka Simona Krainová. "Byl moje první láska. Často jsme za sebou jezdili," vzpomínal na Pokorného jeho bývalý přítel.  

Po populárním stylistovi a módním návrháři truchlí nejedna česká i slovenská celebrita. Zpěvačka Dara Rolins oplakala smrt svého kamaráda na sociálních sítích. "Honzík nás oblékal při focení kampaně na můj parfém Lola…," píše Dara se zlomeným srdcem.

[chooze:article;value:477709]

K truchlení se přidala i modelka Iva Kubelková. Ta na svém instagramu zveřejnila společnou fotku se slovy: "Nechci tomu věřit. Odpočívej v pokoji, Honzí. Je mi to moc líto. R. I. P."

Janu Pokornému bylo 39 let. Po dobu své kariéry oblékal například Olgu Menzelovou, Janu Plodkovou, Simonu Krainovou, Jitku Schneiderovou či moderátorku TV Nova Petru Svobodu.

[chooze:gallery;value:29583]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.