České missky si uspořádaly večírek. Podívejte se, jak jim to sluší po letech

Dojemné setkání uspořádal Miloš Zapletal s celou generací účastnic soutěže krásy a nemohla tam chybět ani Taťána Kuchařová. "Doufám, že do budoucna tady bude další řada krásných holek, aby si ve světe nemysleli, že tady máme jenom hezké blondýnky," vyjádřila první česká Miss World své naděje.

Dorazila i Miss z roku 2000 Michaela Salačová. Ta je ale po letech trochu skeptická. "Mám na ty dnešní soutěže krásy a ideály krásy takový možná zvláštní názor. Před těmi lety, když jsme soutěžili my, tak tam ty holky byly tak, jak je příroda stvořila," vysvětlila své znepokojení.

[chooze:article;value:550562]

Na časy s bývalým prezidentem Miss České republiky ale vzpomíná dobře. "Vždycky opravdu ráda vidím pana Zapletala, protože já jsem ho měla vždy moc ráda. Jezdila jsem za ním s dětmi i na farmu Blaník," řekla.

Pro konkurentku Kuchařové z roku 2006 Renátu Czanderovou bylo setkání taky příjemné. "Potkala jsem tady dost holek a jsem za to moc ráda. Zavzpomínaly jsme na staré časy. S některými holkami jsem měla i hlubší vztah a jsem opravdu ráda, že jsem je mohla vidět," svěřila se.

[chooze:article;value:551540]

​Zapletalovi ale podle jeho slov soutěž nechybí a věnuje se jiným projektům. "Teď pracuji na pamětech, jenom pro svoji rodinu, protože jsem měl fakt hodně dramatický a zajímavý život," uvedl. "Sepisuji všechno pro děti, vnoučata, pravnoučata," dodal.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.