Česko se rozloučilo se zpěvačkou Victorií (†40). Měl ji zavraždit manžel

[chooze:gallery;value:36410]

​Náhlá smrt zpěvačky Victorie zasáhla její rodinu i přátele. Ti se s ní ve středu dopoledne naposledy rozloučili v pražském kostele Nejsvětějšího Srdce Páně na náměstí Jiřího z Poděbrad. 

Do kostela řada zpěvaččiných přátel přinesla bílé květiny na rozloučenou. Poté na místo dorazila i bílá rakev. Zádušní mše, která začala v 11 hodin, se zúčastnila například herečka Zuzana Svítinová nebo designér Rony Plesl.

[chooze:article;value:560183]

Celý obřad se podle Blesku konal jen v úzkém kruhu nejbližších a mohli na něj pouze pozvaní, hosté se údajně museli prokazovat občanským průkazem. Tragická událost ovšem zasáhla celé Česko včetně mnohých Victoriiných kolegů.

"Tohle je tragédie, která nemá v naší branži obdoby. Victorii jsem osobně znal a byla to fantastická profesionálka a především kvalitní a slušný člověk. Cítím nepopsatelný smutek a nesnesitelnou nespravedlnost vůči jejímu osudu," svěřil se nedávno skladatel Ondřej Gregor Brzobohatý.

[chooze:article;value:560230]

Zpěvačku měl podle tureckých médií 11. června zastřelit její muž. Incidentu měla předcházet hádka mezi manželi, kterou údajně odstartovaly zprávy ve Victoriině telefonu. Její manžel měl poté vytáhnout zbraň a zpěvačku zastřelit a následně vzít život i sobě. V rodinném domě se v té chvíli údajně nacházely i jejich tři děti.

Zemřela česká zpěvačka Victorie Velvet. V Turecku ji měl zavraždit manžel (6/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.