Cesta ke štěstí je volná. Novou lásku Veroniky Žilkové čeká rozvod

Rozvod s Martinem Stropnickým už nejspíš Veroniku Žilkovou netrápí. Oblíbená herečka se totiž dala dohromady s baskytaristou a jedním ze zakládajících členů rockové kapely Argema Josefem Holomáčem, který je přitom stále ženatý. Zprávy o jejich vztahu těžce snášela jeho manželka. Teď je ale vše jinak.

"Chtěla bych vás informovat o tom, že dne 6. ledna 2023 byla podána žádost o rozvod mé osoby Martiny Holomáčové a mého manžela Josefa Holomáče. Rozvodové řízení je počínaje tímto dnem oficiálně zahájeno," napsala ve středu Holomáčová. 

[chooze:article;value:484971]

Ta o vztahu svého manžela a Žilkové dlouho nevěděla. A byla zřejmě poslední, ke komu se to doneslo. "O intimním vztahu mého manžela s paní Žilkovou jsem se dozvěděla až z médií, respektive z SMS zpráv od svých přátel," uvedla před časem pro TN.cz Martina Holomáčová.

Manžel jí totiž vztah s herečkou tajil. O rozvodu navíc prý poprvé promluvil až v září loňského roku. Bezdětný pár čeká hned dvojité rozvodové řízení. "Naše manželství bylo uzavřeno církevní formou, a proto v návaznosti na civilní rozvod bude podána žádost na zrušení manželského svazku k arcidiecéznímu církevnímu soudu v Praze. Tato žádost bude po prošetření následně adresována papeži do Vatikánu," uzavřela zdrcená manželka.  

Kartářka si posvítila na vztah Žilkové a jejího nového partnera:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.