Cestovatelský hit měsíce! V dubnu na tomto ostrově bude snové počasí

Ostrov Džerba je podle Pátek vhodným místem, kde strávit volné velikonoční dny. "Letní sezónu tam zahajujeme už 8. dubna po velkém zájmu klientů. Ostrov Džerba je taková moje srdeční záležitost. Celé Tunisko nabízí nádherná místa, ale ta Džerba je ostrov přívětivý pro všechny turisty i cestovatele," láká Lenka Pátek.

Podle ní má ostrov co nabídnout. "Jsou tam nejen krásné hotelové resorty, ale je tam třeba krokodýlí farma a také krásná města Midoun nebo Houmt Souk, kde jsou tržiště, kam určitě musíte vyrazit," popisuje obchodní ředitelka.

[chooze:article;value:493873]

​Tento tuniský ostrov je navíc podle Pátek ideální místo, odkud vyrazit na výlet do Sahary. "Pokud se chcete někam podívat, tak toto období je skvělé pro vycestování do Sahary, protože tam nebude ještě takové horko," doporučuje.

Doplnila také tip, o kterém možná ne každý slyšel. "Málokdo ví, že Tunisané mají výborná vína, která tam můžete ochutnat. Není možné je zakoupit úplně ve všech obchodech, protože to tam je s alkoholem trochu složitější, ale slouží k tomu speciální obchody Magasin Général, kde vína můžete nakoupit," zmiňuje.

A pokud se chcete na dovolené opálit, tam budete mít možnost. "V průběhu dubna by na Džerbě měly teploty stoupat k letním 25 stupňům i výše. V ranních minimech by naopak teploty neměly klesat pod 15 stupňů. Pokud tam jedete nejen cestovat, ale také se vykoupat, tak máte příležitost, protože teplota moře se bude pohybovat kolem 20 stupňů," uzavírá Dagmar Honsová.

[chooze:gallery;value:30907]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.