Charlotte a Louis skončí jako já, varuje princ Harry. Zastíní je starší bratr

Princ Harry v poslední době plní přední místa v britských médiích. Nebojí se totiž ostře hovořit o královské rodině. Mohlo se tak zdát, že ve vztazích mezi Harrym a jeho příbuznými už nezůstalo nic hezkého. Teď to ale vypadá, že k některým členům rodiny má Harry stále blízko.

Princovo nejnovější vyjádření, které citoval deník Marca, přineslo další překvapení. Harry se prý obává, že sedmiletá Charlotte a čtyřletý Louis skončí jako on. Stejně jako Harry jsou totiž ve stínu svého bratra, který je v pořadí na trůn před nimi.

[chooze:article;value:479856]

​"Ačkoli jsme o tom s Williamem mluvili jednou nebo dvakrát a on mi dal velmi jasně najevo, že za jeho děti nenesu zodpovědnost, stále ji cítím, protože si myslím, že jedno z těch dětí skončí jako já. Jako náhradník," vysvětlil Harry.

"Byl jsem přiveden na tento svět pro případ, že by se Willymu něco stalo," uvedl Harry s připomínkou svého bratra Williama, který je nyní první v pořadí na britský trůn. Tvrdí, že pro Williama pak údajně představoval pojistku i v případě potřeby nové ledviny či krevní transfuze, píše deník Cosmopolitan.

Uvedl také, že v den, kdy se narodil, řekl jeho otec Dianě, že mu dala dědice i náhradníka. Král Karel III. ani nikdo jiný z královské rodiny se ale k Harryho kontroverzní zpovědi nevyjádřil.

V regálech se objevila autobiografie prince Harryho. Kritizuje v ní královskou rodinu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.