Chceš dítě hloupě pojmenovat po nádobí, rozplakala ženu kamarádka

Výběr jména pro děťátko není vůbec jednoduchá záležitost. Je navíc třeba počítat s tím, že vaše volba se nemusí líbit každému. Jedna žena kvůli tomu dokonce rozplakala svou těhotnou kamarádku, píše portál Mirror.

Přestože dotyčná očekávala, že jméno bude neobvyklé, nestačila se nakonec divit. "Zeptala jsem se jí, jestli má jméno pro své třetí dítě. Řekla, že ano. Dodala, že je s ním spokojená, protože se takto nikdo jiný nejmenuje. Vybrali Coaster," napsala žena na sociální síti Reddit.

[chooze:article;value:547432]

Okamžitě proto přítelkyni upozornila na to, že nechápe, proč chtějí dítě pojmenovat po kuchyňském nádobí. Coaster je totiž tácek. Nastávající maminka o něm ale údajně nikdy neslyšela.

Žena však trvala na svém s tím, že snad každý ví, co je tácek. "Později v noci jsem od jejího partnera dostala textovou zprávu: 'Opravdu jsi ji naštvala a rozplakala. Protože to jméno milovala. A ty jsi to zničila,'" popsala, co stálo ve zprávě.

Kamarádku proto zajímalo, zda udělala dobře, a požádala na sociální síti o radu. Podle mnohých se zachovala správně, když ji na to upozornila. "Nemyslím si, že jste udělala něco špatného. Ve skutečnosti jste jim prokázala laskavost. Doufejme, že se tomu za pár let budete smát," uvedl jeden z uživatelů.

Dvojice se nakonec usmířila a miminko se Coaster jmenovat nebude. "Moje kamarádka mi zavolala a řekla, že se omlouvá, protože už ví, že jsem se jí nesnažila jméno zkazit. Také jsem se omluvila, že jsem byla tak ostrá. Nakonec doplnila, že Coaster neprošel a pravděpodobně vyberou jiné jméno," uzavřela.

V Teplicích otevřeli novou porodnici. Více se dozvíte v následující reportáži (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.