Chci být maminkou. Oblíbená herečka prozradila své velké přání

Sarah Haváčová v seriálu Zlatá labuť hraje paní Gruberovou. "Já mám tu postavu ráda a jsem za ni vděčná. Na první dobrou by se o ní dalo říct, že je negativní postava, ale podle mě nikdo a nic není černobílé. V zásadě je to křehká žena toužící po lásce," sdílela herečka svůj pohled na postavu, pro kterou má pochopení.

Na své práci na dobovém seriálu si cení nejen nádherných kostýmů a kulis, ale i možnosti připomínat historii a vzdělávat mladé diváky. "Myslím si, že to je velmi důležité a může to být i obohacující," poznamenala Haváčová.

[chooze:article;value:514021]

​Herečka si kromě Ordinace v růžové zahradě 2 zahraje i v novém seriálu Metoda Markovič: Hojer, který bude mít premiéru na Voyo. "Tam hraju manželku pana Markoviče. A to je zase hodně kladná postava," doplnila herečka, pro kterou příprava na tuto roli byla velkou výzvou a zodpovědností. 

V osobním životě Haváčová nezapomíná na charitu a pomoc druhým. Po zkušenosti v Africe a na covidovém oddělení se snaží přinášet dobro kolem sebe. "Setkávala jsem se se smrtí a přišla jsem na to, jak velký a cenný dar život je," zmínila. 

[chooze:article;value:519355]

S blížícími se Vánocemi se těší na čas strávený s rodinou a na české tradice. "Já si myslím, že je důležité prostě vypnout. Koukat na pohádky, věnovat se nejbližším, zastavit se a dát si cukroví. My chodíme s rodinou dávat do krmelce jídlo zvířátkům, pak na půlnoční mši," popsala Haváčová, jak stráví blížící se svátky.

Do nového roku má jedno velké přání. "Já si přeju, abych se jednou stala mámou, to si moc přeju. A pro svět si přeji, aby byl dobré místo. To je myslím výzva pro nás všechny," uzavřela herečka.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.