Chci klasickou svatbu, svěřila Kristina Kloubková. Partner dostal ultimátum

Kristina Kloubková je v Televizních novinách stálicí, její partner Václav Kuneš zase patří k předním českým choreografům a tanečníkům. Své profese navzájem obdivují, nestíhají ale sledovat všechno, co dělá ten druhý.

"Zrovna včera se mě máma ptala, jestli se ještě dívám na zprávy. Tak jsem přiznal, že moc ne, ale když jsme doma s Mínkou (dcerou Jasmínou, pozn. red.), díváme se, aby se přesvědčila, že je máma v práci a jak vypadá," svěřil Kuneš s úsměvem. "Fascinuje mě to, je to úplně něco jiného, než jsem měl šanci vidět, takže mě to zajímá," doplnil.

[chooze:article;value:473411]

Kristina měla dřív o Václavově souboru současného tance 420PEOPLE zkreslené představy. "Jeho práce mě hodně zajímá a baví. Když jsem šla na Vaškovo představení, brala jsem to už ze školy, že jsou to takoví černokněžníci a nemá to hlavu a patu. Pak jsem ale díky Vaškovi zjistila, že to tak není. Je to plné příběhů a velmi emotivní, má to něco do sebe. Není to jen o tom, aby se všichni hýbali," popsala.

Soužití tváře nejsledovanější zpravodajské relace v zemi a zapáleného umělce není vždy jednoduché. Kloubková s Kunešem ale dokáží práci a soukromí skloubit. "Velkou roli hraje to pochopení pro ten svět, třeba to, že někdy jsem celé dny a noci doma. Důležité je především pochopení, že si v tom umíme vyjít vstříc a chápeme, jak to funguje," říká Václav.

[chooze:article;value:516969]

"Jsem velice emotivní člověk, takže to se mnou není vůbec jednoduché. Ten taneční svět ale znám, vím, jak to chodí, a je to v pohodě. Naše práce ale nejsou stabilní a jsou každý týden jiné, je to ale velká zábava," navázala Kloubková.

"Občas máme neshody a každý je řešíme jinak, ale dokážeme si naslouchat, poslechnout si toho druhého a zamyslet se nad tím. Nedávno jsme si řekli při nějaké vyhrocené situaci, že na tom druhém hledáme to hezké, a ne to špatné. Jsem vděčná za to, že je klidný, že si mě vyslechne. Je tam spousta plusů a radši vyjmenuju je než ty minusy," pokračovala.

[chooze:article;value:514949]

Před téměř třemi lety se vzali na posvátném keltském místě, veřejně to oznámili teprve loni na podzim. Normální svatbu si Kristina přeje, čeká ale na žádost o ruku.

"Kristina mi dala deadline do svých padesáti, toho se držím, já mám pořád čas. Tenkrát se to seběhlo na silvestra, bylo to spontánní a hezké. Moc si na něco takového nepotrpím, ale chápu, jak to je pro někoho důležité," uzavřel Kuneš.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.