Chili zostra o Survivoru: Lidé tam můžou dát průchod své temné stránce

Chili působila už v několika reality show. Diváci si ji mohou pamatovat třeba z MasterChefa, SuperStar nebo Survivoru. Momentálně novou řadu Survivoru sleduje hlavně kvůli své kamarádce Kateřině Kundosaki, které po dobu soutěže spravuje sociální sítě. 

Na řadu, ve které sama působila, se ale dodnes nepodívala. "Vůbec jsem nekoukala na tu řadu, kde jsem byla já. Když se teď na tu novou dívám, jsem ráda, že se můžu koukat z pohodlí domova. Doteď to ale vnímám jako jeden z nejintenzivnějších zážitků svého života a jsem za to vděčná," zmínila Chili, vlastním jménem Ta Thuy Dung.

[chooze:article;value:486373]

​Návrat do reality po Survivoru může být náročný, Chili to ale měla ještě navíc okořeněné velkou vlnou negativních komentářů vůči ní. "Nebylo to příjemné, ale myslím, že mě to hodně naučilo. Měla jsem ještě mini Survivor poté, co skončil ten reálný. Jsem ráda, že jsem to přežila, a určitě mě to hodně posílilo," vysvětlila.

Podle ní mohou lidé dát v Survivoru průchod své temné stránce, což Češi nepřijímají úplně pozitivně. "Některé reakce byly způsobené tím, že Survivor je v Česku méně známý, takže lidé nevěděli, že je potřeba taktizovat. Navíc je to reality show, vše je sestříhané, to je potřeba si uvědomit," doplnila.

[chooze:article;value:461739]

​Chili mimo jiné zpívá, vaří a hraje americký fotbal. "Nebudu lhát, jsem takový desetibojař, který dělá spoustu věcí a nic pořádně. Jsem ADHD. A mě naopak baví ta různorodost a že trošku přeskakuju, protože mi to pomáhá v každé práci," řekla.

Minulý rok přiznala, že se sblížila s někým ze štábu Survivoru a že byla zamilovaná. "Teď to není oblast, na kterou bych se soustředila. Stále jsem s tím člověkem v kontaktu, ale nejsme ve vztahu. Kdyby mi do života něco přišlo, neřeknu ne. Mám ráda tmavší typy, vousy, dlouhé vlasy. Možná proto, že táta je plešatý, nevím," uzavřela se smíchem. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.