Chinaski vystoupí ve Víkendové Snídani. Představí i nový videoklip

V sobotu se ve Víkendové Snídani můžete těšit na herečku a koučku Kateřinu Hrachovcovou. Moderátorská dvojice Rebecca Diatilová a Roman Staša vás také provede rozhovorem s herci Danou Batulkovou a Milanem Šteindlerem. 

Do studia zavítá i designérka Irena Vohlídková, s níž si můžete vyrobit "exploding box" neboli krabičku s překvapením. Pro naše malé diváky zazpívá a zatančí zpěvačka Ellie. A živě zahraje i kapela Chinaski, která také premiérově představí svůj nový klip.

[chooze:article;value:485884]

​Tentokrát s diváky bude vařit účastnice MasterChefa Pavlína Lubojatzky, která v sobotu připraví zapečenou pastu v rajčatové omáčce s pálivou klobáskou a mozzarellou a v neděli pak borůvkovo-citronové bábovičky s arašídovým máslem.

V neděli o své profesi přijde popovídat profesionální motocyklový kaskadér Adam Peschel, navštíví nás i mladý úspěšný podnikatel Václav Staněk, který prozradí, v čem je tajemství jeho úspěchu. Sambu zatančí v nádherném brazilském kostýmu tanečnice Veronika Lálová, která bude vystupovat na brazilském karnevalu v Riu.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.