Chlap jako hora Jakub Enžl klame tělem. Promluvil o přítelkyni i svých básních

Jakub Enžl se věnuje kulturistice a cvičí už 12 let. "Trvalo to dlouho, ale já jsem se v tom našel hrozně rychle. Chtěl jsem zlepšit svoji vizuální stránku, protože jsem byl hubenej kluk, a zároveň mě bavilo budovat tu sílu. Našel jsem v tom vášeň," popsal influencer.

Podle něj stačí i hodina cvičení denně, ale je důležité, jak intenzivně člověk cvičí. "Trénink nefunguje bez jídelníčku a naopak. Cvičím jen 14 hodin týdně, ale klíčová je ta strava a také spánek. To musí všechno jít ruku v ruce," řekl Enžl.

[chooze:article;value:524015]

​Steroidům se ale na své cestě nevyhnul. "Bylo to takové veřejné tajemství, protože kdo se na mě podíval, viděl, co za tím stojí. Je to už víceméně ve všech sportech. Je to daň, kterou je člověk ochoten zaplatit. Následky ale budou moje, strach nemám. Můj cíl není žít co nejdéle, ale co nejkvalitněji," podotkl kulturista.

V současné době se živí hlavně sociálními sítěmi, je jedním z nejvýdělečnějších youtuberů v Česku. "Lidi už teď ale také zajímá víc můj osobní život. Málo tvůrců je asi tak introvertních jako já. Ale nikdy neukazuji své blízké kamarády a rodinu," zmínil.

[chooze:article;value:545184]

​Světu přesto před několika měsíci ukázal svou přítelkyni, se kterou chodí zhruba půl roku. "Lidé na nás občas koukají divně. Veronika totiž měří 157 centimetrů a je oproti mně, který měří skoro dva metry, taková drobná. Lidé si také často myslí, že máme velký věkový rozdíl, ale jsme od sebe přesně tři měsíce," řekl Enžl.

Poznali se na svatbě kamarádů. "Tehdy jsme zjistili, že si rozumíme, ale byli jsme oba zadaní. Pak se naše cesty s partnery rozešly a zjistili jsme, že si hodně sedíme, máme podobný humor a prostě jsme si řekli, že tohle je ono," popsal.

Tenhle fitnessák je samé překvapení, na umělce byste ho totiž asi netipli. "Už se tiskne druhé vydání mých básní. Nejčastěji píšu o lásce, sexu nebo depresích. Naposledy jsem napsal něco o partnerce, asi jsem i romantik, rád dělám ta gesta, protože rád dělám tomu člověku radost," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.