Chlapec se před osmi lety ztratil při venčení psů. Teď jej konečně našli

Je tomu osm let, co vyrazil tehdy sedmnáctiletý Rudolph Farias z amerického státu Texas vyvenčit psy. Jenže z procházky se už nevrátil. Bez jediné stopy zmizel a domů se vrátili už jenom jeho psi.

Obavy rodiny o Rudolpha byly o to víc umocněné, že chlapec měl v době zmizení psychické problémy. Mohla za ně smrt Rudolphova bratra, který mu zemřel přímo před očima při nehodě na motorce. Mladík navíc v té době potřeboval léky.

[chooze:article;value:511097]

I přesto, že byl Rudolph pryč celé roky, jeho rodina hledání nevzdávala. O víkendu jejich úsilí konečně přineslo výsledek. Navzdory všem očekáváním se totiž podařilo Rudolpha najít. Nyní již 25letého muže nalezl náhodný kolemjdoucí v bezvědomí před kostelem, píše portál CNN.

Mladík byl živý, ale měl na sobě řadu škrábanců a podlitin. Podle odhadů vyšetřovatelů jej někdo zbil. V současnosti je v nemocnici, kde se zotavuje z dlouhého pobytu mimo civilizaci. Kde celou tu dobu byl, se zatím neví. Rodina se s ním pokoušela dorozumět, nedokáže však říct více než pár slov najednou, uvedla USA Today mladíkova rodina, která se z Rudolphova návratu i navzdory jeho stav raduje.  

Australskou Maddie našli po 18 dnech. Okolnosti jejího zmizení jsou děsivé (11/2021):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.