Chodec v Liberci bodl nožem mladého řidiče. Předtím mu měl plivnout na auto

Napadení se odehrálo v sobotu asi deset minut před 14. hodinou v ulici Kunratická v Liberci. "Vše začalo již na světelné křižovatce ulice Kunratická a Jablonecká. Kolemjdoucí muž plivl na vozidlo značky Audi A3 v době, kdy vůz stál na světelné křižovatce na červenou," uvedla policejní mluvčí Klára Jeníčková.

Mladý řidič se chtěl zeptat, proč to dotyčný udělal. Rozjel se proto za chodcem a zastavil v ulici Kunratická. "Místo odpovědi však muž opětovně plivl na auto a vystoupivšího řidiče udeřil dvěma údery do obličeje a zasadil mu bodnou ránu nožem do oblasti hrudníku," popsala Jeníčková.

[chooze:article;value:527925]

Šoféra následně převezli záchranáři se zraněním do nemocnice. "Na místě jsme zasahovali, jednalo se o napadení. Pacient utrpěl středně těžké poranění. Byl ale při vědomí a s posádkou komunikoval. Pozemní cestou byl převezen do liberecké nemocnice," řekl TN.cz mluvčí záchranářů Michael Georgiev.

Policisté nyní prosí o pomoc veřejnost při vyšetřování celého případu. "Přijmeme veškerá svědectví, počínaje zastavením vozidel na světelné křižovatce ulic Kunratická a Jablonecká až po samotný incident fyzického napadení. Zároveň přijmeme záznamy z palubních kamer automobilů, které událost zaznamenaly. Informace předávejte telefonicky prostřednictvím bezplatné linky 158 nebo se dostavte na služebnu Obvodního oddělení Liberec-Vápenka," vyzvala Jeníčková.

Spor v pražském baru se vyhrotil a pobodaný muž zraněním podlehl. Podívejte se na záběry (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.