Chorvati v šoku. Někdo přivázal psa k bójce v moři, ten nepřežil

Šokující nález učinili tamní obyvatelé v úterý na pláži Mali Rat nedaleko Omiše. Pes neznámého plemene byl přivázaný na bójce v moři. Podle chorvatského deníku Dnevnik byl pes nalezen ve velmi špatném stavu a nafouklý a bohužel nepřežil. Kvůli znepokojivému pohledu nebyly fotografie zveřejněny, uvedl web Srpskainfo.

Nález šokoval celé Chorvatsko, které nyní hledá pachatele tohoto ohavného činu. Omišská policejní služebna nejdříve uvedla, že žádné oznámení související s událostí neobdržela. Po upozornění od chorvatského deníku uvedla, že provede "proces prověřování obvinění za účelem zjištění, co se stalo".

[chooze:article;value:508276]

​Na policii se následně obrátil také tamní azylový dům Aurora Asylum pro podezření z trestného činu a podezření z krytí trestného činu, protože mrtvola nebyla nahlášena úřadům a tělo nebylo správně zlikvidováno. Tamní obyvatelé také uvedli, že nabízí finanční odměnu za dopadení pachatele. "Za odhalení nabízíme odměnu 500 eur (v přepočtu zhruba 12 tisíc korun)," uvedl azylový dům. 

"Tento případ nám připomíná důležitost péče a odpovědnosti za domácí mazlíčky a místní obyvatelé vyzývají všechny majitele, aby byli ke svým mazlíčkům opatrní a odpovědní, a kdokoli, kdo má k tomuto případu jakékoli informace, aby se obrátil na místní policejní služebnu," uvedl jeden z obyvatelů.

Nová měna i dražší jídlo. Na dovolené v Chorvatsku vás čeká spousta změn:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.