Chvíle plná strachu: Těhotná Hanychová měla u lékaře pořádně nahnáno

Agáta Hanychová už několik měsíců čeká dítě Jaromíra Soukupa. Přestože oznámení o jejím těhotenství přišlo jako rána z čistého nebe a modelka s televizním magnátem randila teprve tři měsíce, na miminko se oba partneři těší. Jako každá nastávající matka musí influencerka podstoupit různá vyšetření, která souvisí s jejím požehnaným stavem. 

"A těhotenská cukrovka," napsala Agáta Hanychová ve svém instagramovém příběhu a sdílela video z čekárny. Šla totiž na preventivní testy, zda se u ní v těhotenství nerozvinula těhotenská cukrovka. Jako starší rodička, a zároveň kuřačka, by Agáta mohla být k tomuto onemocnění náchylnější.

[chooze:article;value:478233]

Populární influencerka nenechala napjaté fanynky moc dlouho čekat a dala jim vědět ještě v průběhu vyšetření. "Tak holky, už jenom dvacet minut, poslední zkumavka a je to za mnou. Všechny píšete, jak je to hnusný a jak je to horší než porod, to si nemyslím. Hnusný to je, ale vydržet se to musí," reagovala modelka na poznámky sledujících, které tvrdily, že vyšetření je nesnesitelně nepříjemné. Maminka Kryšpína a malé Mii se nad tím jen pousmála a trvala na tom, že porod je horší.

I tak měla Agáta během vyšetření celkem nahnáno. "Já už jsem vzdala čekání v čekárně a šla jsem si sednout do auta, protože se tam bojím bacilů a nechtěli mě pustit dál," svěřila se modelka. Při testech na cukrovku se očividně bála mnohem více nemocí, které mohla chytit od lidí kolem, než samotného výsledku.

[chooze:article;value:485971]

Dcera Veroniky Žilkové věřila, že všechny testy vyjdou v pořádku, a tak si s sebou přibalila spoustu sladkostí na oslavu. "Doufám, že to dobře dopadne. Už se těším, až si dám sušenky, mám toho plný batoh," prozradila na instagramu a po konci vyšetření už nadšeně mlsala.

[chooze:gallery;value:29863]

Podívejte se na video, jak se vyvíjel vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa v létě:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.