Cimický je údajně ve vážném stavu v nemocnici. Čelí obžalobě ze znásilnění

Pětasedmdesátiletého Cimického v sobotu dopoledne odvezla sanitka do Ústřední vojenské nemocnice (ÚVN) v Praze. O případu jako první informoval portál Blesk.cz, který také uvedl, že dle jeho informací se psychiatr předávkoval léky. Není ale jasné, zda šlo o úmysl, či o nehodu.

"Pacienta s tímto jménem a ročníkem narození k nám dopoledne přivezli v bezvědomí na ICU B, více informací poskytovat nemohu," uvedli pro Blesk na evidenci pacientů v ÚVN. Redakce TN.cz se snažila zjistit podrobnosti, pracovníci nemocnice ale odmítli cokoliv komentovat.

[chooze:article;value:520851]

Cimického čeká od 7. listopadu hlavní líčení u Obvodního soudu pro Prahu 8 kvůli podezření ze čtyř případů znásilnění a 35 případů vydírání. Znásilnění i vydírání se mají týkat pacientek, které Cimický léčil v letech 1980 až 2016. Cimický vinu odmítá, uvedl také, že hodlá dokázat svou nevinu.

Policie podala návrh na obžalobu letos v červnu. Vyšetřování známého psychiatra začalo v roce 2021 poté, co jej ze sexuálních útoků obvinila dcera zpěvačky Nadi Urbánkové Jana Fabiánová. Více si přečtěte v tomto článku na TN.cz.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.