Čínskou provincii zasáhla pohroma. Město vyděsil déšť "červů"

Lidé v Číně museli rychle utíkat, začaly na ně totiž padat předměty podobné červům. Ti, kteří se nestihli ukrýt, vytahovali deštníky a sledovali auta, na kterých se vlnily stovky slizkých pruhů. Svědci si vše natočili a jejich videa na internetu způsobila poprask.

Nikdo si nedokázal vysvětlit, co se v čínském Liaoningu stalo. Časopis Outlook napsal, že z jedním z nejpravděpodobnějších vysvětlení je možnost, že se v oblasti strhl prudký vítr, který zachytil hmyz a červy do svých vírů a následně je roznesl po městě.

[chooze:article;value:475267]

Někteří lidé však tvrdili, že je vše jinak. Podle nich slizké předměty byly mokré květy topolu, které jsou červům velmi podobné. "Nejsou to živí tvorové, ale stonky květin spadaných ze stromů," vysvětlila jedna z uživatelek twitteru. "Věci, které na jaře padají z topolů, nejsou housenky, ale květenství," podpořil ji další z lidí.

Řadu lidí to ale nepřesvědčilo a stále tvrdí, že na město "pršeli" červi. "Kdybych si zrovna v Číně řešil své podnikání, začali by na mě padat červi. Mohl bych i zemřít," vyděsil se podle portálu Mirror jeden z diskutujících.

[chooze:article;value:470740]

Nejedná se však o první podobný úkaz. V roce 2015 narazil ve Spojených státech jeden z biologů na zvláštní uskupení červů, které se doprostřed státního parku Eisenhower dostalo kvůli povodním. Červi se uprostřed silnic svíjeli dva dny a nakonec se vrátili zpět do půdy.

Velký převrat ve vědě. Malí červi umí likvidovat plasty:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.