Moderní bydlení

Členové One Direction prolomili mlčení. Vyjádřili se ke smrti Liama Payna

[chooze:gallery;value:33012]

"Zpráva o tom, že Liam zemřel, nás naprosto zdrtila. Jednou, až toho budeme schopní, řekneme víc. Ale teď si vezmeme nějaký čas, abychom mohli truchlit a vyrovnávat se se smrtí našeho bratra, kterého jsme tak milovali," napsali Louis, Zayn a Niall ve společném prohlášení na instagramu.

Na Payna ale zavzpomínali také každý zvlášť. "Nejvíc mu dělalo radost, když dělal ostatní lidi šťastné. Bylo mi opravdu ctí mu být přitom po boku. Léta, která jsme spolu strávili, zůstanou navždy mezi nejcennějšími roky mého života. Kamaráde, budeš mi navždy chybět," uvedl zdrcený Harry Styles.

Louis Tomlinson ho označil za "bratra, kterého si vždy přál". "Liame, jestli mě posloucháš. Chci, abys věděl, že kdykoliv mě bude Bear (Paynův syn, pozn. red.) potřebovat, budu ten strýček, co mu bude vyprávět příběhy o tom, jak úžasný jeho táta byl. Přál bych si, abych se s tebou mohl rozloučit, a ještě jednou ti říct, jak moc jsem tě miloval," vzkázal mu.

[chooze:article;value:578964]

Zayn Malik Paynovi poděkoval za to, že ho podporoval v "nejtěžších chvílích jeho života". "Doufám, že ať jsi teď kdekoli, je ti dobře, našel jsi klid a víš, jak jsi milován. Miluju tě, brácho," zakončil svou dojemnou vzpomínku.

Jako poslední vydal osobní prohlášení také Niall Horan. Jak připomíná web New York Times, Payne se ještě před dvěma týdny zúčastnil jeho koncertu právě v Buenos Aires. 

"Jsem moc rád, že jsem se s ním mohl nedávno vidět. Bohužel, když jsem se s ním ten večer loučil a objal ho, netušil jsem, že je to naposled. Trhá mi to srdce," napsal.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.