Co je tak zajímavého na modelu tenisek Nike Air Force? Uchvátily veřejnost i celebrity

První vydání modelů Nike Air Force a obnovení výroby

Když byl model tenisek Nike Air Force v roce 1982 poprvé uveden na trh, basketbalisté si boty nemohli vynachválit - právě oni totiž byly cílovými zákazníky. To zároveň vysvětluje, proč se mezi běžnými lidmi moc nerozšířily a do dvou let od uvedení se dokonce zcela přestaly vyrábět. Ale o další dva roky později opět došlo k znovuobnovení výroby, a to zejména díky tomu, že veřejnost těmto teniskám konečně přišla na chuť.

Ohromné množství barevných variant i oblíbené tenisky celebrit

Tak se stalo, že se Nike Air Force dámské i pánské staly přeci jen natolik populárními, že nyní jsou k dostání pozoruhodná provedení, od křiklavých, přes pestrobarevná až po minimalistická jednobarevná. Mohou je tak nosit ženy i muži, přičemž si mohou vybrat z nespočtu variant, i těch unisexových. O popularitu modelu AF se ale kromě významných basketbalistů postarali také celebrity. Model Nike Air Force si rád obuje Justin Timberlake, manželé Bieberovy či Reese Witherspoon.

Proč jsou tenisky Nike Air Force tak populární?

Co ale veřejnost a celebrity vede k tomu, že si nošení tenisek Nike AF nemohou odpustit? Tento model je dostupný v pěti variantách - low, mid, superlow, high, super high a nespočtu barev.

Přesto je suverénně nejprodávanější bílá varianta s bílým logem, takzvané white on white. Druhá nejprodávanější varianta je černá, tedy black on black. Právě tyto dvě verze jsou univerzální, unisexové a hodí se úplně ke všemu. Milovníci Nike AF rovněž nedají dopustit na pohodlí, jenž boty poskytují.

Vyzkoušejte si Nike AF na vlastní kůži

Láká vás na vlastní kůži zjistit, jaké to je, mít na noze model tenisek Nike Air Force? Pořiďte si model těchto kultovních tenisek a vyzkoušejte si, jaké je nošení sneakers, na které nedá spousta lidí dopustit. Širokou nabídku, včetně nejoblíbenějších variant v bílém a černém provedení, najdete na stránkách Flexdog. Pokud totiž nějaké tenisky rozhodně patří do katalogu nejpopulárnějších tenisek, jsou to Nike Air Force.

Záleží vám na tom, v čem chodíte a chcete si při chůzi připadat jako superstar? Nazujte si prezidentský model tenisek v barevném provedení podle vašeho gusta a užívejte si naplno každý krok.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.