Cristovao měl vážné problémy a musel na operaci. Bál jsem se jako malý, přiznal

[chooze:gallery;value:31819]

Bývalý účastník SuperStar si zranil rameno během "sparingu" s MMA zápasníkem L'udovítem Kleinem. Problémy byly ale velmi vážné a Ben nakonec skončil v olomoucké nemocnici, kde podstoupil v pondělí operaci ramene.

Přestože by se mohlo zdát, že se zpěvák jen tak něčeho nezalekne, přiznal, že se opravdu bál. Vše je ale v nejlepším pořádku. "Operace ramene dopadla skvěle. Děkuji moc za zprávy. Udělaly mi obří radost a dodaly sílu. Protože jsem měl z operací reálně strach jako malý," napsal na instagramu Cristovao.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ben Cristovao (@bennycristo)

Ben už kolem sebe znovu rozdává úsměvy. "Rameno vypadávalo tak lehce, že jsem myslel, že mám konec jak s brazilským jitsu, tak většinou sportů, které miluju. A že budu muset vypustit některé připravené věci v O2 areně, které by s ramenem v tom stavu nešly. Děkuji za druhou šanci," poděkoval Ben celému týmu z olomoucké nemocnice, který se o něj staral.

Ještě před operací si zpěvák myslel, že rameno "rozhýbe" a snažil se rehabilitovat. Vyskakovalo mu však stále. "Nakonec nebylo prasklé jen labrum (chrupavka, co drží ramenní kloub na místě), ale i biceps. Operace byla laparoskopicky, tedy mám 'jen' tři vrty do ramene, které teď sice cítím i při nádechu," popsal influencer.

[chooze:article;value:505681]

Už před operací navíc vyjádřil obavy také z narkózy. I ta proběhla hladce. "Speciální díky také panu anesteziologovi Janu Jurčíkovi za krásný a bezpečný trip (v překladu výlet, pozn. red.) pryč od bolesti během operace," dodal Cristovao.

Už brzy by se ale Ben chtěl k práci vrátit. "Udělám maximum, ať zvládnu víkend následující, tedy show 9. až 11. 6. Byť jistě jednoruč a ne v plné síle," vzkázal ještě před operací fanouškům.

Ben Cristovao prozradil, jak to má se ženami. Podívejte se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.