Dabér Zbyšek Pantůček je nezvěstný už 14 dní, pátrání po něm je zatím neúspěšné

[chooze:gallery;value:33151]

​O Zbyšovi Pantůčkovi jeho rodina a kamarádi nevědí nic už dva týdny. "Nemáme žádné nové informace ani bližší poznatky od veřejnosti, kde by se mohl pohybovat," sdělila v pondělí redakci TN.cz mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová. Známý dabér přitom v minulosti odešel z domova několikrát, vždy se ale po krátké době vrátil.

Pantůček však není první pohřešovanou známou osobností. Před třemi lety vyhlásila policie pátrání po hudebním skladateli Jaroslavu Uhlířovi. Ten 1. června 2020 zmizel, nezvedal telefony a ani jeho nejbližší o něm nic nevěděli. Uhlíř navíc bere několik životně důležitých léků, rodina i veřejnost tak o něj měla strach.

Pár hodin po zveřejnění policejní výzvy jej pomohla nalézt veřejnost. "Pán byl celou dobu při vědomí a neshledali jsme na něm žádné poranění," řekla tehdy mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.

[chooze:article;value:411506]

V minulosti se pohřešovala také bývalá dětská hvězda Michaela Kudláčková. O jejím zmizení jsme vás informovali v roce 2017 ZDE. Herečku můžete znát ze seriálu My všichni školou povinní. Později se však věnovala ezoterice a výkladu karet. V den, kdy bylo vyhlášeno pátrání, se Kudláčková našla a byla v pořádku. 

Špatný konec přineslo několikaměsíční pátrání po bývalém českém skokanovi na lyžích Antonínu Hájkovi. Sportovec se dvakrát zúčastnil olympijských her. Od října 2022 byl nezvěstný. Mluvilo se o tom, že se odstěhoval do Malajsie, kde byl předtím i na dovolené. Po pěti měsících byl nalezen mrtvý. Dle informací TN.cz z března 2023 měl Hájek v Malajsii utonout.

Zmizel známý dabér Pantůček. Už devět dní o něm nikdo neslyšel (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.