Dáda Patrasová zuří: Volala Krampolovi, proč ji uráží. Ten byl v šoku

[chooze:gallery;value:31794]

​Oblíbeného herce Jiřího Krampola zničehonic překvapil telefonát od jeho dlouholeté kolegyně Dády Patrasové. Ta ho šokovala otázkou, proč o ní před lidmi mluví špatně. "Teď mi volala Patrasová se slovy, co to o ní píšu? Tak jí povídám, prosím tě, já jsem dva měsíce s nikým nemluvil. Ale neustále se prý někde objevuje, že jsem radil Slováčkovi, aby ji dal do blázince. Já jsem v životě nic takového neřekl," prozradil redakci TN.cz Jiří Krampol.

"Asi před dvěma lety se mě Slováček pouze ptal, jak se to dělá. Protože má žena byla opravdu těžce psychicky nemocná a tam to bylo nutné, protože jsem už opravdu nevěděl, co může udělat. V tu chvíli se zavolá lékař, kterého si stát určí, toho si nevyberete ani vy, ani ona, a ten posoudí, jestli je člověk zdravý, anebo má jít do blázince," popsal herec těžký moment, kterým si musel v minulosti projít.

[chooze:article;value:504172]

Podle něj se za Felixovou otázkou neskrývalo nic jiného než zvědavost. "To je vše, co jsem mu řekl, mluvil jsem o své ženě. A někde se objevilo, že Krampol radí Slováčkovi, co má udělat. Proč já bych mu radil, ať si každý dělá, co chce. Navíc já znám Patrasovou už od šestnácti let, jsme kamarádi. Co někdy dělá, za to já nemůžu, ale nikdy bych o ní neřekl jediné špatné slovo. A pak se objevuje, že se do ní trefuju a že ji urážím," popsal Krampol.

Celou situaci prý vůbec nechápe. "Proč bych někoho, koho znám od šestnácti let a natočil jsem s ním 50 pořadů, proboha urážel, já nikoho nikdy neurážím, nemám to ani v povaze," vysvětluje Krampol.

Královna dětských srdcí však napjatou situaci nechtěla vůbec řešit. "Já to nebudu komentovat. Nevím, já už toho mám opravdu plné zuby," řekla ke kauze Dáda Patrasová.

Dádu s Felixem usmířila vážná nemoc. Podívejte se na video (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.