Dádu s Felixem usmířila vážná nemoc. Je to zlé, přiznala Patrasová

Dagmar Patrasová má za sebou nelehký rok. Kromě jarní autonehody, kterou stále vyšetřuje policie, jí začal doma dělat peklo Felix Slováček. Ten chtěl oblíbenou zpěvačku zbavit svéprávnosti a vypadalo to, že jejich manželství je definitivně u konce. Naštěstí však našli společnou řeč a po bouřlivých hádkách se usmířili.

"Já si myslím, že jsme manželskou krizi zažehnali, ale mám pocit, že je to naše soukromá věc. Konflikt jsme ale vyřešili," oznámila Dagmar Patrasová redakci TN.cz. Přestože má Dáda doma alespoň na chvíli klid, nijak zvlášť si ho neužívá, je totiž nemocná.

[chooze:article;value:483024]

"Mám chřipku, ležím v posteli a mám horečku. Felix se o mě stará a jezdí pořád hrát. Je mi opravdu špatně," popsala královna dětských srdcí, že jí není dobře. Felix se od Dády naštěstí nenakazil, a tak o nemocnou ženu může pečovat. Horký čaj s medem jí teď přijde vhod.

Patrasová si tak alespoň splnila přání ze začátku roku. Svěřila se totiž fanouškům, že se bude soustředit hlavně na sebe. Po nelehkých týdnech si proto dopřála očistnou kúru a navštívila svou kosmetičku. "Není nad to, udělat si čas jenom pro sebe a nechat se hýčkat," pochlubila se herečka na instagramu. Nepředstavovala si však, že se jí přání vyplní doslova a Felix se o ni bude muset skutečně starat.

[chooze:gallery;value:30031]

Nehodu Dády Patrasové stále vyšetřuje policie. Podívejte se na video (10/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.