Moderní bydlení

Dagmar Havlová končí s kariérou herečky. Už nastal čas, říká

[chooze:gallery;value:30876]

Oblíbená herečka Dagmar Havlová jde do hereckého důchodu. Dotočí prý poslední film a s hraním bude utrum. "Teď připravuji jeden film a je poslední. Už končím s hraním, myslím, že jsem se toho už nahrála dost," svěřila se deníku Aha! na křtu knihy fyzioterapeuta Michala Novotného.

Poté doplnila, že po posledním filmovém natáčení se chce věnovat hlavně své nadaci a rodině. Díky dceři Nině (48) je totiž dvojnásobnou babičkou. Divadelního angažmá se herečka vzdala už před dvěma lety. 

[chooze:article;value:578442]

"Již v roce 2019 jsem se rozhodla ukončit své stálé angažmá v Divadle na Vinohradech. Absolvovala jsem ještě veleúspěšnou premiéru hry Návštěva staré dámy v titulní roli," oznámila kdysi Havlová TV Nova.

Pak už dohrávala pouze naslibované role a v roce 2022 skončila úplně. "I nadále jsem byla ochotna plnit své závazky a dohrávat svá představení jako mnoho mých kolegů, pouze jako host," vysvětlila. "Opravdu nastal čas v nejlepším odejít," uzavřela.

[chooze:article;value:577674]

Před kamerou se ovšem ještě několikrát objevila, a to například v seriálu Vědma. Kariéru však herečka už jednou přerušila, a to v roce 1997, kdy se po svatbě s bývalým prezidentem Václavem Havlem stala první dámou.

Dojatá Dagmar Havlová: Potěšila ji neobvyklá socha Václava Havla (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.