Dálnici D1 na Vysočině ochromila nehoda čtyř kamionů, kolona na Prahu se pomalu rozjíždí

"Nehoda několika kamionů u sjezdu na 90.km D1 zcela zablokovala směr na Prahu. Místo je neprůjezdné. Kamiony zasahují i do směru na Brno, ale tento směr je s opatrností průjezdný,“ uvedli policisté krátce před půlnocí na sociální síti X.

Později informaci upřesnili s tím, že došlo k nehodě čtyř kamionů, která si vyžádala zranění. Jak dlouho bude likvidace následků nehody trvat podle policie zatím nelze s jistotou říct. Na místě nehody zasahují všechny složky IZS a před místem nehody se začala tvořit kolona.

[chooze:article;value:530852]

Hodinu po půlnoci se policistům podařilo zprůjezdnit sjezd z dálnice, takže mohli začít stahovat vozidla stojící v koloně na Prahu mimo dálnici a na stejném místě je přes nájezd zase vracet zpět na dálnici, aby mohla dál pokračovat v jízdě. O řízení dopravy se v místě nehody stará několik hlídek dálniční policie ve spolupráci s policisty z Pelhřimova.

https://twitter.com/PolicieCZ/status/1729638052794864100

Policisté večer upozorňovali řidiče, že Vysočina hlásí velké problémy se sjízdností všech typů silnic. “Během dvou hodin šetříme 17 dopravních nehod. Nevyhnuly se bohužel ani dálnici D1, která je na Vysočině sjízdná pouze se zvýšenou opatrností. Proto zpomalte, aby nedocházelo k dalším komplikacím, " informovali na síti X.

[chooze:gallery;value:33970]

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.