Dálnici D1 zablokovala vážná nehoda. Řidič skončil v nemocnici

[chooze:gallery;value:35727]

Dálnici na D1 na 215. kilometru u Rousínova zablokovala v pondělí po poledni ve směru na Brno a dále na Prahu dopravní nehoda dodávky a nákladního vozidla. Na místě se tvořily dlouhé kolony. Na nehodu upozornili hasiči Jihomoravského kraje na síti X.

"Dálnice je ve směru na Prahu uzavřená. Dopravu odkláníme směrem na Rousínov na souběžnou komunikaci 430. Zpátky se řidiči můžou na dálnici napojit například u Rohlenky," informoval TN.cz mluvčí policie Bohumil Malášek. "Při nehodě se zranil jeden z řidičů, ale pouze lehce," doplnil.

[chooze:article;value:553019]

To potvrdili také záchranáři. "Na místě jsme zasahovali. Měli jsme jednoho pacienta. S lehkým zraněním jsme ho po vyšetření převezli do nemocnice ve Vyškově," sdělila TN.cz mluvčí jihomoravské záchranné služby Michaela Bothová.

Místo se ale podařilo poměrně rychle zprůjezdnit. Po druhé hodině odpoledne se dalo po dálnici projet ve dvou jízdních pruzích. "Je možné, že i kvůli dopravní špičce můžou být na místě ještě menší kolony, doprava by ale měla být už víceméně plynulá," sdělil TN.cz Malášek. 

Další dopravní komplikace na Vyškovsku vznikly podle hasičů u Slavkova u Brna. Na silnici I/50 se tam srazila hned tři dopravní auta. Tato nehoda se naštěstí měla obejít bez zranění.

Děsivá nehoda v Plzni: Autobus u nádraží srazil seniorku, přejel jí obě nohy:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.