Dálnici D2 u Brna zablokovala nehoda čtyř aut. Jeden člověk se zranil

[chooze:gallery;value:36228]

​Dálnici D2 u Brna zablokovala v pátek kolem 15. hodiny vážná dopravní nehoda. "Na místě havarovaly dva nákladní a dva osobní automobily. Dálnice je ve směru na Brno uzavřená," sdělil před 16. hodinou TN.cz mluvčí jihomoravské policie Bohumil Malášek.

Nehoda se stala přibližně na 10. kilometru a na místě se tvořily kolony. Kolem půl šesté večer se ale podařilo dálnici zprůjezdnit jedním jízdním pruhem.

[chooze:article;value:560095]

"Na místo jsme vyslali jednu posádku bez lékaře. Ošetřili jsme jednoho muže středního věku se středně těžkými zraněními," sdělil TN.cz k nehodě mluvčí záchranné služby Lukáš Dvořáček s tím, že zraněný zamíří do nemocnice. 

Podle Maláška byl zraněný, řidič jednoho z kamionů, pravděpodobným viníkem nehody. "Příčiny kolize zjišťujeme. Nicméně alkohol v nehodě roli nesehrál," dodal mluvčí policie.

Na místě zasahovali také jihomoravští hasiči. "Nikoho jsme nemuseli vyprošťovat," informovali o nehodě na síti X a dodali, že se na silnici vysypal z havarovaného vozidla náklad. Po 17. hodině pak oznámili, že zásah na místě ukončili.

Kolaps dopravy v Praze. Dejvický tunel zablokovala nehoda 12 aut:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.