Další celebrity přiznávají, že se převlékají za ženy. Kdo se přidal k Brzobohatému?

Prakticky přes noc se stala Tiffany Richbitch jednou z nejslavnějších žen v Česku. Jde o alter ego herce a zpěváka Ondřeje Brzobohatého. Ten je totiž už několik let takzvanou drag queen, což je forma komedie spočívající v převleku za ženskou postavu s přehnanými charakterovými rysy.

Nevšední koníček Brzobohatého vyšel na povrch v pondělí, když portál Blesk otiskl část církevní žaloby, která je nezbytná k církevnímu rozvodu. Taťána Kuchařová, exmanželka Brzobohatého, popřela, že by médiím tento dokument posílala. Herec a zpěvák ale tvrdí opak, má totiž za to, že se jej Kuchařová snaží poškodit.

[chooze:article;value:506004]

Pokud to však skutečně byl smysl zveřejnění citlivého dokumentu, rozhodně se nezdařil. Brzobohatý se totiž dočkal velké podpory, zejména od svých kamarádů a kolegů. Někteří z nich dokonce neváhali svou podporu ukázat tím, že sami zveřejnili fotografie, na kterých se převlékli za opačné pohlaví.

Hned několika fotkami se pochlubil například zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert. Předvedl se ve volných šatech, v nichž vystupoval na koncertě. "A i sem tam spodnička vyjukne. Zdraví tě Jarmilka!" vzkázal Ruppert skrze svůj instagram.

Také herec Aleš Háma se ukázal v kostýmu, díky kterému se z něj stala bývalá biatlonová závodnice Gabriela Soukalová. "Omlouvám se, ale našel jsem jen fotku Gábiny. Když jsem byl Táňa, tak se nesmělo fotit," zavtipkoval Háma.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jan Bendig (@bendigjan)

Se svým převlekem si obzvlášť vyhrál zpěvák Jan Bendig. Přiznal, že ženských rolí má hned několik. "Pro zábavu se převlékáme i my v našich seriálech a videích. A za sebe musím říct, že jsme jako holky dělo," chlubil se na instagramu Bendig.

O celé záležitosti ale spíše nežertoval. "Přestaňme už konečně řešit to, co dělají ostatní, a zda jsou třeba o trošku jiní než někteří. Drag je role, ne úchylka. Věřte mi, že jsem rád, když můžu být za kluka, protože bych doma v soukromém životě fakt nechodil v lodičkách. Dělejme si každý to, co uznáme za vhodné a co nás v tomhle občas zlém světě udělá šťastným," vyzval Bendig.

Brzobohatého ale nepodpořili jenom jeho kolegové. Legraci si ze sebe udělaly i jeho kamarádky. Herečka Sandra Nováková na instagramu zveřejnila svoji fotografii v námořnickém oděvu, kapitánské čepici a s knírkem, kterou okomentovala jednoduchým vzkazem "Je suis Brzoš".

Za kovboje se zase v minulosti převlékla zpěvačka Leona Machálková. "Snažily jsme se s fenomenální maskérkou Jiřinkou Pahlerovou, abych vypadala jako James Dean. Neberme pořád život tak vážně, vytrácí se ze něj potom to, na co tak rádi vzpomínáme, ne?" pronesla Machálková.

Otevřená zpověď Brzohobatého: O sprše s Fialovou, tátovi i lásce k přítelkyni (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.