Další důkaz, že Putin používá dvojníky? V živém vysílání udělal hloupou chybu

Putin se na summit spolku Brazílie, Ruska, Indie, Číny a Jihoafrické republiky připojil přes videokonferenci. Chtěl se vyhnout problémům kvůli zatykači Mezinárodního trestního tribunálu (ICC). Kdyby přicestoval do Johannesburgu, tamní úřady by mu musely nasadit želízka, píše agentura AP.

V živém vysílání ale udělal chybu, která mnohé udivila. Při kontrolování času zvedl levou ruku a na jeho výrazu se nedalo přehlédnout překvapení, že tam nejsou hodinky. Potom se podrbal za uchem a dělal jakoby nic. O Putinovi je však odnepaměti známo, že je nosí na pravé ruce.

Vysvětloval to několikrát. Prý mu vadí, že ho natahovací korunka na levém zápěstí dře.

Video koluje po sociálních sítích a okamžitě rozvířilo spekulace, že na něm vystupuje dvojník ruského prezidenta. "Putinův dablér si vede celou dobu tak dobře a potom tu hru vzdá a pokouší se najít hodinky na levé ruce, i když je pravý Putin nosí na pravé," komentoval Američan ukrajinského původu Igor Suško z neziskové organizace Wind of Change.

[chooze:article;value:518909]

"Putin zapomněl, že nosí hodinky na pravé ruce. Anebo to Putin není? O co tady jde?" ptá se poradce ukrajinského ministra vnitra Anton Geraščenko.

V minulosti se spekulovalo o tom, že dvojníci Putina zastupují kvůli údajnému vážnému onemocnění. Nejčastěji se mluvilo o rakovině a Parkinsonově chorobě. Kreml to opakovaně popřel.

Putin prodělal mrtvici v přímém přenosu, dokazuje prý škubání ve rtech (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.