Další lež Harryho a Meghan? Taxikář popsal údajnou honičku

[chooze:gallery;value:30981]

​Mluvčí prince Harryho přišel ve středu odpoledne s překvapivým prohlášením. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se zapletli do téměř tragické honičky s bulvárními fotografy. V autě s nimi navíc jela matka Meghan Markleové a bodyguard. Deset minut se kromě černého SUV vezli i v jednom z newyorských taxíků.

Řidič taxíku Sukhcharn Singh, který si říká Sunny, řekl, že podle něj honička tak dramatická nebyla. "Nenazval bych to honičkou. Neměl jsem pocit, že bych byl v nebezpečí. Nebylo to jako automobilová honička ve filmu. Pasažéři byli potichu a vypadali vyděšeně," prohlásil Sunny pro The Washington Post. "Stále nás pronásledovali a jezdili vedle auta. Když jsme zastavili, fotili si nás a natáčeli," pokračoval.

Situace nebyla tak dramatická ani podle newyorských policistů. Ti ve svém prohlášení uvedli, že nebyly nahlášeny žádné nehody. Nikdo prý nedošel k újmě a nebylo potřeba někoho zatýkat.

[chooze:article;value:505031]

"Je jasné, že tisk a paparazzi chtějí mít ty nejlepší záběry. Bezpečnost veřejnosti ale musí být na prvním místě," dodal podle webu Independent starosta New Yorku Eric Adams, který byl ale skeptický, že by šlo o dvouhodinovou honičku. "New York se liší od malých měst. Nikde byste neměli překračovat rychlost, ale tohle je hustě obydlené město," řekl.

Starostu prý nejvíce znepokojilo, že mohli být zraněni dva policisté. I ti naštěstí vyvázli z celé situace v pořádku. "Bylo by hrozné, kdyby při takové honičce přišel o život nevinný kolemjdoucí a něco se stalo i jemu," poznamenal Adams.

Situace údajně měla připomínat tragický okamžik, kdy zemřela Harryho matka princezna Diana. Tu na konci srpna 1997 v Paříži pronásledovali paparazzi. Její řidič při honičce nezvládl řízení a havaroval.

Harry na korunovaci překvapil řečí těla:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.