Další rána pro Harryho a Meghan. Královská rodina už s nimi vůbec nepočítá

[chooze:gallery;value:33230]

Individuální životopisy prince Harryho a Meghan Markleové v pondělí zmizely z webu Royal, oficiálních internetových stránek britské královské rodiny. Místo toho se spojily dohromady pod sekci "vévoda a vévodkyně ze Sussexu". Harry s Meghan se tak stali jedinými členy rodiny, kteří na stránkách nemají své individuální životopisy. Navíc se liší i jejich úvod.

Zatímco všichni členové mají v úvodu "Zjistěte více o životě a o práci..", úvod Harryho a Meghan je podstatně podrobnější. "Jak bylo oznámeno v lednu 2020, vévoda a vévodkyně ze Sussexu se vzdali svých povinností pracujících členů královské rodiny. Pár měl svatbu v kapli sv. Jiří na hradě Windsor 19. května 2018 a má dvě děti: prince Archieho ze Sussexu a princeznu Lilibet ze Sussexu," stojí na stránkách.

Manželé se navíc podle webu Harper's Bazaar posunuli úplně dolů až na předposlední místo. Za nimi už je pouze princ Andrew, vévoda z Yorku, který v posledních letech doplácí na svou pošramocenou pověst v souvislosti se sexuálním skandálem okolo miliardáře Jeffreyho Epsteina. Královně musel v lednu 2022 dokonce odevzdat i své vojenské tituly.  

[chooze:article;value:546480]

Ačkoliv to původně vypadalo, že nemoc krále Karla III. by mohla královskou rodinu usmířit, opak je pravděpodobně pravdou a vztahy v královské rodině očividně zůstávají dále napjaté. A to i přes to, že princ Harry se prý snaží s bratrem Williamem usmířit.  

Oba bratři vystoupili minulý týden na vzpomínkové akci na princeznu Dianu, která se konala v Londýně. Zatímco princ William se akce zúčastnil osobně, jeho mladší bratr se připojil ze Spojených států prostřednictvím videa. Princ William ale na bratrův projev nečekal a z akce ještě předtím odešel.

V ten samý den spustila Harryho manželka Meghan instagramový účet, na kterém představila svou novou značku "American Riviera Orchard". Ačkoliv k ní zatím nezveřejnila podrobnější informace, podle webu Page Six by se měla značka zaměřovat na širokou škálu domácího zboží včetně jídla, nádobí nebo kuchařek.

Dusno na akci pro Dianu. William utekl před Harrym, Meghan strhla pozornost:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.