Další smrt na palubě letadla. Cestujícího našli mrtvého na toaletě

Let z Kanárských ostrovů do Británie se stal osudným muži, který si šel před přistáním odskočit na toaletu. Poté, co z ní dlouho nevycházel, informovali další cestující posádku, která pak na toaletě našla pouze jeho tělo bez známek život, informuje deník Mirror

Situace šokovala všechny pasažéry na palubě, a pilot se proto rozhodl nouzově přistát na letišti ve městě Cork. "Můj manžel nahlásil, že někdo byl hodně dlouho na záchodě, a jen bezelstně poznamenal, jestli není mrtvý. Bohužel měl pravdu. Posádka k němu nejdřív byla hrozně odtažitá," popsala pro list Birmingham Mail situaci jedna z cestujících v letadle nízkonákladové společnosti Jet2. Z celé situace je prý jeho rodina doteď otřesená.

"Let LS918 z Tenerife do Manchesteru byl v úterý 2. ledna odkloněn na letiště Cork, protože jeden ze zákazníků potřeboval lékařskou pomoc. Bohužel můžeme potvrdit, že cestující zemřel. V této velmi těžké chvíli jsme v myšlenkách s jeho rodinou a nejbližšími," sdělil mluvčí aerolinek. Muž podle informací cestujících cestoval do Británie sám.

[chooze:article;value:535649]

Jde o několikátý tragický případ úmrtí na palubě letadla za poslední týden. Při letu z Kanárských ostrovů do Londýna zemřela na Nový rok po srdeční příhodě britská pasažérka. Přestože pilot nouzově přistál na portugalském ostrově Madeira, přivolaní záchranáři už dorazili pozdě.

Na silvestra pak během letu z Londýna do Hongkongu zkolaboval jeden ze stevardů, 52letému zaměstnanci aerolinek British Airways už jeho kolegové nedokázali pomoci.  

Japonské letadlo pohltily plameny po srážce na ranveji. Pět lidí zemřelo (1/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.