Moderní bydlení

Další tajemná slova. Zmizelý herec Kozák se ozval fanouškům

Ivan Kozák minulý týden nečekaně zmizel, což překvapilo fanoušky i jeho rodinu. Hercova sestra Gabriela uvedla, že Ivan v pondělí 16. září odjel brzy ráno do Bratislavy. Tam odřekl hraní v muzikálu a následně měl odjet do Česka, konkrétně do Prahy.

Ve čtvrtek policie uvedla, že 38letého herce našla. "Okresní ředitelství policejního sboru v Žilině odvolává pátrání po obviněném 38letém Ivanu Kozákovi, který trvale žije v Žilině. Jmenovaný byl vypátrán," informovala mluvčí žilinské policie Daniela Kocková. Označení herce jako "obviněného" ale zaujalo veřejnost, o čemž jsme informovali v tomto článku na TN.cz. Policie ale žádné další detaily nezveřejnila.

[chooze:article;value:575193]

​Nyní se konečně ozval i sám Kozák. Fanouškům poslal vzkaz prostřednictvím sociálních sítí. "Jsem v pořádku. Omlouvám se za obavy. Více k tomu říct nemůžu. Velice si vážím vaší sounáležitosti. Děkuji," informoval herec. Proč se týden neozval nikomu blízkému a kde vlastně byl, tak nadále zůstává tajemstvím.

Minulý rok se Kozákovo jméno objevilo v souvislosti s brutálním napadením. Kozáka měl v Pezinku u Bratislavy napadnout neznámý útočník. Incident, při kterém herec utrpěl otřes mozku a mnohá další zranění, zůstává dosud nevyřešený. Herec tehdy vypověděl, že útočil mladý muž, který ho předtím pronásledoval několik hodin. Zda s tím souvisí Kozákovo nynější zmizení, ale není jasné.

Kozák je na Slovensku známý rolemi v řadě seriálů, čeští diváci ho mohli zahlédnout například v romantické komedii V létě ti řeknu, jak se mám. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.