Další útok na Meghan. Babička se obrací v hrobě, tvrdí sestra

Vztahy mezi britskou královskou rodinou a párem žijícím ve Spojených státech amerických jsou napjaté. Manželé po odchodu z Velké Británie vydali už několik rozhovorů, ve kterých o královské rodině nemluví pozitivně, a navíc se chystá vydání Harryho knihy.

Špatné vztahy ale mají Harry a Meghan také s druhou rodinou, tedy s tou ze strany Meghan. Do bývalé herečky se tentokrát pustila její nevlastní sestra Samantha, která dokument označila jako "reklamu za 100 milionů dolarů" (v přepočtu přes 2 miliardy korun). Právě tuto částku měli Harry a Meghan za šestidílný dokument od Netflixu dostat.

[chooze:article;value:479856]

​"Naše babička by se obracela v hrobě," řekla Samantha Markleová o dokumentu americké televizi Fox News. Meghan v jednom z dílů například tvrdila, jak se o svou babičku starala, a zveřejnila také snímek s ní.

​Samantha to ale popřela. "Nestarala se o ni, navštěvovala ji. Nikdy s ní nedělala jablečnou zavařeninu, protože ji babička dělala v 70. letech, tedy ještě předtím, než se Meghan vůbec narodila," popsala sestra. Celý dokument označila za tragikomedii, která je ale velmi smutná pro rodinu Harryho i Meghan.

Sestry nemají dobré vztahy a Samantha se proti Meghan vyjadřovala už v minulosti. Sama Meghan o své nevlastní sestře v dokumentu ovšem tvrdila, že se prakticky neznají a viděly se naposledy, když bylo Meghan zhruba 20 let. Samantha v dokumentu prostor pro vyjádření nedostala.

Samantha a Meghan mají společného otce, který se také dříve opakovaně vyjadřoval do médií a kritizoval Meghan. Kvůli kontaktům s novináři nakonec ani nebyl na svatbě Meghan a Harryho a nevěstu nevedl k oltáři.

Harry už brzy vydá svou autobiografii. Podívejte se, co se o ní zatím ví:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.