Dara odhalila recept svého šťastného života. I ona má novoroční přání

Dara v posledních měsících září štěstím. Úspěch slaví nejen v pracovním životě, ale také v tom soukromém. S fotbalistou Pavlem Nedvědem jim jejich láska jen kvete.

Sama Rolins přiznala, že má nyní vše, po čem člověk může toužit. A přidala i recept na šťastný život. "Ano, mohla bych mít další boty, kabelku, auto, dům. A nebudu pokrytecky tvrdit, že nikdy nebudu. Ale podstatné je, že jsem se vždy uměla podělit," prozradila na instagramu Dara.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Podle zpěvačky život není o tom, kolik toho kdo má. "Nemám málo, ale vždy mi zůstává rozum stát nad lidmi, kteří mají mnohem více a úměrně k tomu jsou i nechutně lakomí. A přitom by je tento jev, to, že je o ně postaráno, měl osvobodit. Udělat je velkorysejšími, pozornějšími, citlivější. Mohli by se chovat jako králové a královny," má jasno Dara.

Dara stejně jako mnoho jiných lidí poslední den roku 2022 vzpomínala na to, co se jí povedlo i nepovedlo a jakých bylo těch 12 měsíců. I ona má svá novoroční přání. "Když se mě někdo zeptá, co si přeji do nového roku, odpovídám, že chci mít dost síly a prostředků na to, abych mohla pomáhat," uvedla zpěvačka.

[chooze:article;value:481503]

Na konci roku totiž mnozí dle Dary uvažují i o tom, co by chtěli nejen pro sebe, ale i své blízké. "Chceme mít dost štěstí na to, abychom jsme se o ně mohli podělit. Věnovat čas, pozornost, investovat emoce v neposlední řadě i peníze. Do svých snů a projektů stejně jako do lidí, kteří se trápí a potřebuji naši pomoc. Lidi i zvířata," doplnila zpěvačka.

Jedním z jejich přání však také je, aby se lidé zamysleli nad tím, jací jsou. "To všechno si přeji. Víc empatických a velkorysých lidí. Ať je náš svět lepší a šťastnější. A zdravější. Na všechny způsoby a směry," uzavřela Dara.

Na začátku prosince prožila Dara dramatickou noc. Pavel Nedvěd musel zasahovat pěstmi:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.