Dara prozradila, zda se za Nedvěda provdá. Má obrovské srdce, tvrdí o něm

Zpěvačka Dara Rolins se netají láskou k fotbalové legendě Pavlu Nedvědovi. Pavel ji ochránil, když do jejího domu vtrhl nezvaný host, spolu také oslavili v Itálii její narozeniny i Nový rok. Teď hvězda česko-slovenského showbyznysu v rozhovoru pro Nový Čas prozradila, jak to vidí se svatbou.

"Má (Pavel Nedvěd, pozn. red.) obrovské srdce a na to, co dokázal a kým je, má v sobě neskutečnou skromnost a pokoru. To na lidech miluju," dala průchod svým citům Dara. "Nemyslela jsem si, že jednou potkám někoho, s kým mi bude tak extrémně dobře, jako mi je teď. Nevěřila jsem, že budu s někým tak souznít, že přijde muž, který bude takto milovat mou rodinu a moje rodina zase jeho," svěřila se slovenskému deníku.

[chooze:article;value:482551]

Přesto prý svatbu neplánují. "Takhle mi je dobře a občas mám strach, že když se věci až příliš vyšperkují, tak se můžou pokazit. Myslím si, že určitá nejistota i v těch nejjistějších věcech má svoje kouzlo," zdůvodňovala své rozhodnutí.

I bez svatby už ale Nedvěd očividně tvoří neodmyslitelnou součást Dařiny rodiny. "Laura z něho byla nadšená. Nehledala v něm tátu, co by jí něco nahrazoval. Laura má super tátu a má s ním krásný vztah. Matěj (Homola, Lauřin otec – pozn. red.) měl také radost z Pavla. A najednou nastal balanc a klid v celé té naší velké rodině," nechala se před časem slyšet v pořadu Život ve hvězdách.

​Rolins s Nedvědem řeší společnou budoucnost. O dítěti mají jasno:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.