Dara Rolins bojovala o život. Minuty před koncertem ji odvezla záchranka

[chooze:gallery;value:29862]

​Dara Rolins odehrála letos v lednu koncert ke svým 50. narozeninám ve vyprodané O2 areně v Praze. Těšně před jednou z nejdůležitějších událostí jejího života měla ale namále. Začala se totiž dusit. "Hodinu před koncertem se mohlo všechno zrušit. Seděla jsem v šatně a po generálce jsem cítila, že mám unavený krk," nastínila zpěvačka pro slovenské Fun Radio.

Pomocnou ruku jí chtěla podat fotografka, která jí nabídla přírodní sprej. Ten měl zpěvačce ulevit od bolesti. Jenže po nastříkání spreje do krku se stal pravý opak, jak píše slovenský web Topky. Dara začala kašlat, nedokázala se nadechnout a dusila se. "Toto trvalo asi deset minut v kuse. Pak jsem cítila, že se v šatně začíná zhušťovat pohyb, chodili tam noví lidé a ptali se, jestli jsem v pořádku. Já je ubezpečovala, že to za chvíli skončí," popsala nepříjemné okamžiky oblíbená zpěvačka.

[chooze:article;value:487327]

​Nakonec jí naštěstí zavolali záchranku, nebýt toho, koncert by asi neodehrála. "Dostala jsem infúzi a po převezení do nemocnice dorazila specialistka na dýchací cesty. Já jsem vstávala, že musím jít, protože mi za hodinu začíná koncert. Ona mně položila ruku na hruď s tím, že ona rozhodne, jestli vůbec nějaký koncert bude a že se mám uklidnit," pokračovala ve vyprávění Dara.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

V sanitce s ní nebyl nikdo jiný než moderátor Leoš Mareš, který jí koncert zařizoval. Ten byl napjatý, bál se, že z koncertu nebude nic. "Celá ta věc podle mě trvala tak 40 minut. Poté co zabrala infúze, jsem se konečně nadechla. Nevím, co dalšího do mě ještě doktorka dostala. Byla jsem úplně odevzdaná, chtěla jsem hlavně na jeviště," řekla Rolins.

[chooze:article;value:487122]

​Naštěstí se doktorům podařil zázrak a Dara nakonec mohla vystoupit a odzpívat svůj životní koncert. Lékaři zjistili, že ve spreji, který jí měl pomoci od bolesti krku, byl propolis. Ten spustil zpěvačce agresivní alergickou reakci. Vše ale dobře dopadlo a zpěvačka na to dodnes vzpomíná jako na jeden z těch nejlepších koncertů v životě.

Nakonec byl tak úspěšný, že nyní Dara s Leošem plánují další. "Před malou chvíli skončila bojová porada kvůli mé plánované show 27. ledna 2024 v O2 areně," oznámila minulý týden Dara na svém instagramu.

Zvonky štěstí do nebe. Dara Rolins a Charlotte poslala Gottovi dojemný dárek ke Dni otců (6/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.