Dara Rolins je po plastice zpět. Jste teď k nepoznání, reagují její fanoušci

"Tak jak, insta rodinko, chyběla jsem vám? Snažila jsem se, ale je dost těžké vymyslet méně trapný úvod po tak dlouhé odmlce na instagramu. Každopádně, bez dramat: Jsem zpět," napsala na sociální síti

"Pomalu se vracím do reality. Můj dočasný detox od sociálních sítí a celkového pracovního kolotoče byl dost přirozený, a navíc podmíněný jistým estetickým zákrokem, který, jak víme, rovněž podléhá jistému procesu rekonvalescence," uvedla Dara. "To, že se o tom vlastně ví, má své výhody. Díky panu doktorovi nemusím nic moc vysvětlovat," dodala.

V únoru její italský lékař sdílel video, ve kterém ukazoval, co všechno na obličeji oblíbené interpretky bude měnit. Zpěvačka byla zklamaná a oznámila, že se stahuje z veřejného prostoru. Nyní ale své fanoušky potěšila – sdílela snímek, na kterém je ve fialových šatech.

[chooze:article;value:552940]

Více než oblečení ale sledující upoutal upravený obličej zpěvačky. Netrvalo dlouho a pod jejím příspěvkem se začaly přibývat komentáře. "Škoda že Dara nevypadá jako Dara," napsal jeden z nich. "Vůbec bych ji nepoznala," netajila své zklamání další fanynka. "Pardon, ale vypadáte hrozně," reagovala další. "Estetický zákrok se očividně nepovedl. Čeho je moc, toho je příliš," přidala se jiná sledující.

Zpěvačka ale zákroky vysvětlila. "Měla jsem pocit, že i přes můj zdravý životný styl stravování a sportování se můj způsob života, tedy večerní pracovní doba plus ranní vstávání s Lolou do školky, případně do školy, dlouhodobě podepisovaly na mém stále unavenějším vzhledu," poznamenala Dara Rolins.  

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Proces uzdravování po estetickém zákroku je podle ní nesmírně zdlouhavý a otravný. "Protože vyžaduje absenci pohybu a jakékoli námahy, člověk je proto uvězněný několik dlouhých týdnů ve vlastním, ne příliš zdravém těle tele. Protože z mého pohledu je zdravé jen tělo, které se hýbe. Ale efekt je myslím pozoruhodný," dodala Dara.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje: Je to depresivní. Poslední, co bych čekala (4/2024): 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.