Dara Rolins končí s tajnostmi. Popsala, jak to má s Nedvědem v posteli

Přestože Dara Rolins nedávno oslavila padesátku, studu má méně než leckterá dvacítka. Krásná zpěvačka naznačila, že spánek je to poslední, čemu se s partnerem Pavlem Nedvědem v noci věnují.

"Jsem přesvědčená, že duch Vánoc by měl proniknout i do vaší postele, pokud chápete, co tím myslím. Během zimních večerů, při nedostatku tělesného tepla, takovéto ďábelské bodíčko. Důležité je být vždy připravená," svěřila se Dara na svém instagramu. Vášeň a odvaha jí nechybí.

[chooze:article;value:477709]

Na dalším snímku, který zveřejnila ve svém instagramovém příběhu, si ke spodnímu prádlu dokonce vzala červené brýle a župánek. Divoká byla zpěvačka asi vždycky, ukázala totiž i své originální tetování, které má na kotníku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Peprné fotky nepřivedly do varu jen Pavla, nadšení jsou z nich i fanoušci. "Přesně tohle je ta správná vánoční fotka. Jinou bych od tebe ani neočekával. A kdyby ano, tak leda ještě odvážnější," napsal jeden ze zpěvaččiných sledujících.

[chooze:article;value:478236]

"Vy jste teda dělo," vzkázal popové divě další z obdivovatelů. V komentářích ji lidé zahrnuli samou chválou a nezapomněli vyzdvihnout, jak je zpěvačka ve svých 50 letech krásná. "Jste úžasná," zněl další z komentářů.

Podívejte se na dramatický moment, který Dara Rolins musela zažít:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.