Dara Rolins má strach! Muže, který vnikl do jejího domu, pustí brzy na svobodu

Před několika měsíci Dara Rolins prožila velmi dramatickou noc. Do jejího domu v Tuchoměřicích vnikl neznámý muž. Naštěstí v tu chvíli zakročil její partner Pavel Nedvěd a s nevítaným hostem si to vyřídil. Zpěvačka zjistila, že se jednalo o jednoho ze "stalkerů", kteří ji pravidelně obtěžují, a doufala, že příjezdem policie vše skončí. Vyšetřovatelé ho však shledali jako nepříčetného, a proto s ním nemohli zahájit trestní řízení.

"Policisté celou událost s třicetiletým mužem prověřovali pro spáchání porušování domovní svobody. Dle znaleckých posudků byl muž v době činu nepříčetný, tudíž nebyly naplněny znaky trestného činu. Muže tedy nelze trestně stíhat. Policisté případ odložili a o dalším ochranném opatření rozhodoval soud," informovala redakci TN.cz policejní mluvčí Michaela Richterová. Podle informací Dary Rolins byla muži nařízena tříměsíční léčba v psychiatrickém zařízení, jenže ta má brzy skončit.

[chooze:article;value:493408]

"Oni ho nemohli soudit, protože ho vyhodnotili jako nesvéprávného a smyslů zbaveného, prostě jako blázna. Proto ho poslali do léčebny. Jeho proléčení má trvat nějaké tři měsíce, následně ho ale pustí, což si myslím, že nastane někdy teď," vysvětlila pro redakci TN.cz Dara Rolins.

Zpěvačka se obává chvíle, kdy se muž dostane na svobodu. "Nevím, co přesně se bude dít poté. Bude na svobodě asi s nějakou důtkou a my se můžeme jen modlit, že ho to dostatečně vytrestalo a nevrátí se, takže asi tak," prozradila zpěvačka, že má o sebe i své blízké stále strach, jenže je bohužel bezmocná.

[chooze:article;value:490128]

Zpěvačka prý teror od třicetiletého muže snášela několik let. "Tento konkrétní muž pronásledoval a ohrožoval mě i moji rodinu dlouhodobě. Naposledy ohrožoval moje dítě s chůvou v létě, když jsem byla na koncertě na Slovensku. Tři roky nám terorizoval život. Tentokrát to ale bylo poprvé, co nám vnikl do domu. Proto doufám, že to i pro něho bude mít konečně patřičné následky," řekla po prosincovém incidentu Dara Rolins, která doufala, že zatknutím muže skončí její trápení. Teď však netuší, jestli se její přání skutečně splnilo.

Dara Rolins prožila dramatickou noc. Nedvěd ji bránil pěstmi (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.