Dara Rolins našla toho pravého. Nedvěd udělal na druhé výročí krásné gesto

[chooze:gallery;value:30848]

​Na začátku vztahu se zpěvačce Daře Rolins a fotbalistovi Pavlu Nedvědovi dařilo lásku tajit několik měsíců. Své soukromí si střežili natolik, že o tom, že tvoří pár, věděli opravdu jen nejbližší. Veřejnosti se svěřili až po více než půl roce, a to v prosinci 2021.

A právě v těchto dnech zamilovaný pár oslavil druhé výročí své lásky. Jeden z nejslavnějších českých sportovců samozřejmě na důležité datum nezapomněl a drahé polovičce daroval obrovskou kytici rudých růží s romantickým vzkazem. "Děkuji ti za úžasné dva roky, s láskou Pavel," pochlubila se Dara na svém instagramu vyznáním, které stálo na lístečku u kytice.

[chooze:article;value:500208]

​Na léto má zamilovaná dvojice spoustu plánů. Momentálně si užívají sluníčka na italské Sardinii, kde samozřejmě nechybí ani zpěvaččina dcera Lola. Příští měsíc si ale udělají výlet za oceán. "V srpnu jedeme do Miami a cestu si spojíme s příjemným kulturním zážitkem. Pojedeme podruhé na Beyoncé," svěřila se zpěvačka s letními plány slovenskému webu topky.sk.

Kromě cestování se ale dvojice vrhla před nedávnem i na budování společného sídla. A to rovnou ve dvou zemích zároveň. Protože Pavel Nedvěd už před lety díky svému angažmá zapustil kořeny v Itálii, rozhodl se pár vybudovat společný dům právě na severu Itálie, jak uvedl před nedávnem server cas.sk.

Česko nemá Dara ale rozhodně v plánu opustit. Není to dlouho, co spolu s Pavlem koupili rovnou čtyři pozemky v přírodní rezervaci Divoká Šárka. Vypadá to, že zamilovaný pár bude i do budoucna pendlovat mezi slunným jihem a Prahou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.