Dara Rolins o plastice: Nedvěd mi řekl, že mě hodí do servisu, ať mu vydržím

[chooze:gallery;value:29862]

​Zpěvačka Dara Rolins se po dlouhé odmlce vrátila na sociální sítě. Hned však čelila kritice kvůli kosmetické úpravě, kterou před pár měsíci podstoupila. Ač je se vším spokojená, velkou podporu jí poskytl její přítel Pavel Nedvěd. Ten si proměnu své vyvolené pochvaluje. "Pavel je s tím nejvíc v pohodě, on to se mnou prožívá a řeší od začátku a ještě jsme si spolu dělali legraci, že mě musí hodit do servisu, abych mu dlouho vydržela," svěřila se exkluzivně pro TN.cz zpěvačka.

Už delší dobu o úpravě vzhledu uvažovala. "Já jsem to měla v plánu a říkala jsem si, že ta padesátka je moment, kdy by to ženská asi měla řešit. Myslím ženu v showbyznysu, protože ženy v normálním životě, které nejsou tak disponované a nejsou tak vidět, to začínají řešit třeba až za pět deset let, ale v mém případě ten čas nastal o něco dřív. A já si řekla, kdo jiný než já a kdy jindy než teď. Já jsem teď spokojená," vysvětlila Dara.

[chooze:article;value:553481]

Aktuálně čeká až se vše úplně zahojí a až si na výsledek zvykne. "Akorát je ještě dlouhá cesta přede mnou, protože to není jen o zahojení, ale ten obličej se musí 'zpřirozenit' a musím se v té nové kůži uvelebit. Zatím ve své kůži ještě nejsem, je to nepřirozené i pocitově. Jsem ale ráda, že jsem to podstoupila a neměla jsem s tím žádný problém," dodala zpěvačka. Tušila, že se však vystaví vlně kritiky.

Podle ní se ale nejedná o žádnou ostudu ani o ojedinělost, k podobnému řešení se uchyluje řada hollywoodských hvězd. "Ve světě je to naprosto běžné, je spousta hvězd, na které koukám a na které koukají i ti, kteří mě kritizují a říkají si u nich, že jsou hezké a přirozené. Strčím obě ruce do ohně, že přirozené nejsou a hezké jsou proto, že navštívily možná i několikrát za sebou zkušené doktory a podstoupily něco podobného jako já," ohradila se Dara.

[chooze:article;value:548012]

Všem odpůrcům se popová ikona rozhodla s hrdostí postavit. "Moji milí a vlastně i nemilí! Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech těch odborníků na Daru. Samozřejmě mě těší každý milý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás psát mi sem názor a postoj k estetické chirurgii," svěřila se na instagramu zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Nerozumí, proč zrovna její sociální sítě se staly ohniskem takové nenávisti, a tak doporučila všem kritikům, ať jdou spíše na diskuzní fórum. Negativní poznámky ji prý nerozhodí, šťastná je i tak. "Na to, jak se cítím, na čem mi záleží a co se mi líbí, nemá ani dobrý ani špatný koment žádný vliv. Možná když jsem měla deset let a myslela jsem si, že mě musí mít každý rád, abych byla šťastná," vysvětlila zpěvačka.

[chooze:article;value:540042]

Pro své odpůrce má jednoduchý vzkaz. "Šetřete si nervy, energii a rady pro lidi, které minimálně osobně znáte, i když to, jestli o ně někdo z nich stojí, je už věc druhá. Nejlépe totiž vychází starat se hlavně o sebe. Taková malá rada pro změnu ode mě," uzavřela Dara ožehavé téma.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje. Je to depresivní, přiznala (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.