Dara Rolins o výsledku plastiky: Vypadám jako nedopečená bublanina

[chooze:gallery;value:29862]

​Dara Rolins otevřeně promluvila o výsledku své plastiky. Až se vše usadí, bude prý vypadat jinak. "To, jak vypadám teď, je samozřejmě aktuální stav, který nemá nic společného s finálním stavem. A to, že si dám fotku na instagram, protože vás chci pozdravit už nyní, je jen mé dobrovolné riziko, že se ozve ten zástup mudrlantů s větou: 'Tak toto se opravdu nepodařilo,'" svěřila se na internetu zpěvačka.

Svou podobu přirovnala k nedopečenému pečivu. "Jasně že se to nepovedlo! Vždyť to je, jako když z trouby vytáhnete bublaninu v půlce. Každý normální, jen trochu objektivní člověk ví, že žádný zákrok není vyléčený ve chvíli, kdy vám sundávají sádru, obvazy, náplast," zareagovala Dara na hejty.

[chooze:article;value:553586]

Sledující proto poprosila o strpení. "Všechno má svůj dojezd. Svůj čas, potřebnou dobu rekonvalescence, než si to sedne," doplnila. "Já rozumím, že je někdo proti. Vždyť ať je, proti čemu jen chce," dodala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Chce ale, aby společnost respektovala, že žena, která se pohybuje v showbyznysu, svůj vzhled řešit musí. "Vždy kroutím hlavou nad názorem, že ten, kdo řeší zevnějšek, je povrchní a že nestárne s grácií. Osobně si myslím, že lidé ztrácejí grácii při úplně jiných, mnohem podstatnějších věcech," vysvětlila Dara.

[chooze:article;value:553481]

Podle ní má člověk právo změnit to, co se mu při pohledu do zrcadla nelíbí. Nechce však obhajovat žádné kuriozity. "Však jasné, jsou extrémy, karikatury, které mají klobásy místo rtů, přifouknuté vše na maximum, ale o těch se nebavím. Maximálně se v těchto případech pousměju, ale v životě by mě to nenapadlo," uzavřela.

Dara Rolins ze zatopené Dubaje. Je to depresivní, přiznala (4/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.