Dara Rolins promluvila o velké změně. Její slova Nedvěda nepotěší

[chooze:gallery;value:30848]

Padesátka a také časté cesty do Itálie za Nedvědem, to mělo podle fanoušků Daru Rolins od základu proměnit. Začali si totiž všímat, že z jejího šatníku postupně zmizely ležérní kousky a nahradily je ty elegantnější. Podle zpěvačky to tak ale není, svůj styl dávno našla a nehodlá ho kvůli nikomu měnit.

"Já vím, že mě hodně z vás vidí raději elegantní a mnozí se radují z toho, že se na mém novém stylu podepsaly návštěvy Itálie. Tak vás musím zklamat. Můj vkus a styl se už několik let nijak významně nezměnil a ani se to do budoucna nestane," sdělila Dara Rolins sledujícím na instagramu.

[chooze:article;value:504633]

Ani kvůli Nedvědovi své módní preference nehodlá přehodnotit. "Vždy budu povětšinou oblečená jako chlapec. V teplácích nebo v širokých džínách, tílkách, velkých tričkách a mikinách, pro někoho prý v tom, co nepřísluší mému statusu ani věku. Obléct se žensky, elegantně a sexy podle toho, jestli si to moje nálada žádá, jsem vždy uměla," upozornila zpěvačka.

"Občas se směju při komentářích všech těch odborníků na Daru, jak se radují, když si obléknu něco 'slušného'. Prý je konečně vidět, že mi Itálie prospívá. Nebo se prý mám začít oblékat jako dospělá žena, na úrovni atd. Tak já jen vzkazuji všem ženám, které to mají stejně jako já: Je jedno, jak vás chtějí vidět lidi kolem, buďte vždy sama sebou. Občas uličnice, občas femme fatale, občas puberťák, občas sexy diva. Na jehlách, v teniskách, s výstřihem nebo v roláku," inspirovala své fanynky zpěvačka.

[chooze:article;value:503570]

"Žena může, ale nemusí mít jeden styl, jedno vyznání. A dnes, ať už se nám to líbí, nebo ne, už dávno neplatí, že se něco k někomu nehodí. Ženské tvary, výška, věk ani postavení nehraje žádnou roli. Ženy, i ty nejbohatší, dnes velmi často klamou tělem, svým stylem a oblečením. Luxus, elegance či úroveň totiž nemá nic společného s penězi ani s tím, co máme na sobě," uzavřela popová ikona.

Drahé oblečení a luxusní výzdoba. Dara ukázala fotky ze svatby (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.